Produsul

Resilience D Plus – Modul sănătos, economic, natural, facil si eficient de tratare a apei din piscină, care reduce semnificativ efortul în mentenanța piscinei eliminand riscul supradozajelor de clor si aglomerarii zonale de acid pentru scaderea pH-lui

Sistemul Resilience D Plus, generatorul natural de Clor cu control automat al nivelului de Clor și pH reduce semnificativ efortul depus în mentenanța piscinei.

Generalități

Sistemul Resilience D Plus, generatorul natural de Clor cu control automat al nivelului de Clor și pH va reduce semnificativ efortul depus în mentenanța piscinei și vă va crește bucuria de a deține o piscină. Sistemul folosește o concentrație redusă de sare (de 6 ori mai puțin decât concentrația de sare din lacrima umană) pe care o convertește în clor liber prin procesul de electroliză, astfel distruge algele și bacteriile din piscină. Procesul este reversibil, clorul liber se recombină cu sodiul formând din nou sare (NaCl). Acest proces de purificare este continuu astfel necesitatea de a adauga alți agenți chimici pentru sterilizarea apei este practic nulă.

Caracteristici

Generatorul natural de Clor conține 5 unități principale:

  • panoul de comandă
  • celula
  • senzor de debit și temperatură
  • senzorii de pH
  • ORP și pompa dozatoare de pH-

Aceste ansambluri sunt manufacturate folosind cele mai avansate materiale rezistente la coroziune și extrem de durabile.

Clorura de sodiu (sarea) va fi divizată (NaCL devine Na + CL). Concentrația de clor în stare gazoasă va fi mare doar la nivelul celulei, unde se realizează sterilizarea principală, urmând ca până la nivelul gurilor de refulare să se producă deja parte din reacția inversă de reformare a clorurii de sodiu astfel încât vom beneficia de o piscină cu apă sterilizată și nu sterilizantă ca în cazul clasic.